این 8 خودرو، ضعیف ترین ماشین ایرانی هستند [خودرو های ضعیف ایرانی را بشناسید]
بهرغم تلاشها (و شاید کوتاهیها) در عملکرد خودروسازان وطن برای ارتقای کیفیت محصولات، برخی از خودروهای تولید داخل از نظر عملکرد و دوام، ضعیف ترین ماشین ایرانی شناخته میشوند. در این مقاله از مجله سپریس، به بررسی دلایل ضعیف بودن برخی از خودروهای ایرانی میپردازیم و کمبودهایی که آنها را به یکی از بدترین گزینههای موجود در بازار تبدیل کردهاند، بیان خواهیم کرد.
اما پیش از اینکه به سراغ معرفی ضعیف ترین ماشین ایرانی برویم، یک راهکار عالی برای شما داریم که در سفرهای درون شهری و بین استانی، گردش و سیاحت، سفرهای کاری و حتی مراسمهای مهمی مانند عروسی خود یا عزیزان، باکیفیتترین و لوکسترین خودروهای ایران را با مناسبترین شرایط در اختیار داشته باشید.
خداحافظی با ضعیف ترین ماشینهای ایرانی؛ سلام به اجاره بهترینها از سپریس!
اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که با ماشینهای بیکیفیت داخلی دست و پنجه نرم کردهاید، حتماً به مشکلاتی مثل خرابیهای مکرر، عدم ایمنی کافی، و ضعف در قدرت موتور برخورد کردهاید. ماشینهای ایرانی با ضعیفترین قدرت موتور نه تنها تجربه رانندگی را خستهکننده و ناپایدار میکنند، بلکه امنیت شما و خانوادهتان را نیز به خطر میاندازند.
در دنیایی که کیفیت، ایمنی و قدرت حرف اول را میزنند، چرا باید با خودروهای بیکیفیت تولید داخل سر و کار داشته باشید؟ اجاره یک اتومبیل قدرتمند و باکیفیت از سپریس، تجربه رانندگی متفاوتی را برای شما به ارمغان میآورد. شرکت اجاره خودرو سپریس، با ارائه مجموعهای از بهترین و قدرتمندترین خودروهای جهان با قیمتهای مناسب و شرایط اجاره انعطافپذیر، این امکان را فراهم میکند تا به جای تحمل مشکلات خودروهای ضعیف، لذت رانندگی با خودرویی مطمئن و بهروز را تجربه کنید.
اجاره خودرو از سپریس نه تنها هزینههای شما را کاهش میدهد، بلکه با امکاناتی همچون پوشش بیمه کامل و شرایط پرداخت اقساطی، بهترین انتخاب برای کسانی است که به دنبال خودرویی امن، راحت و قابل اعتماد هستند. وقت آن رسیده است که از ماشینهای پر از مشکل خداحافظی کنید و اجاره یک خودروی باکیفیت و مطمئن از سپریس را امتحان کنید.
لیست 8 تایی خودرو های ضعیف ایرانی
1. پراید، مشهورترین ماشین ضعیف ایرانی
هرکجا صحبت از ضعیف ترین ماشین ایرانی است، نام پراید در اولین ردیف اتهام قرار دارد. پراید در ابتدا توسط شرکت مزدا در ژاپن و سپس فورد در آمریکا تحت نام فورد فستیوا تولید شد. در سال 1993، شرکت کیا موتورز کره جنوبی این خودرو را خریداری و سپس به ایران وارد کرد. سایپا مونتاژ محصول جدید را بر عهده گرفت و در نهایت، جایگزین پیکان با نام پراید به بازار ایران عرضه شد. پراید بر روی پلتفرم قدیمی فورد فستیوا ساخته شده است که به دلیل فناوری قدیمی و عدم تطابق با استانداردهای جدید ایمنی، مشکلاتی در کیفیت بدنه و سیستمهای فنی دارد.
این خودرو از نظر کیفیت و دوام در رده پایینی قرار میگیرد. بدنه ضعیف و سیستم ترمز ناکارآمد، از مشکلات اساسی این خودرو هستند. موتور کوچک و کمقدرت پراید، علاوه بر ضعف در شتاب، مصرف سوخت نسبتاً بالایی دارد. این خودرو به دلیل مشکلات فراوان در زمینه ایمنی و فنی، به عنوان یکی از ضعیفترین ماشینهای ایرانی شناخته میشود و همچنان یکی از خودروهای ضعیف ایرانی است که سالهاست در بازار حضور دارد.
2. تیبا
تیبا، بهعنوان اولین خودروی ملی سایپا پس از پراید، در سال 1388 به بازار عرضه شد. سایپا قصد داشت تیبا را به عنوان خودرویی بهتر و مدرنتر نسبت به پراید معرفی کند، اما این خودرو نتوانست انتظارات را برآورده کند. پلتفرم تیبا تلفیقی از پراید و پلتفرم ارتقاء یافتهای از کیا ریو است که در نهایت نتوانست عملکردی مناسب از خود نشان دهد.
تیبا از مشکلات مختلفی مانند کیفیت پایین مواد بهکاررفته در ساخت، عملکرد ناپایدار موتور و سیستم تعلیق ناکارآمد رنج میبرد. شتاب کم و ایمنی پایین از دیگر مشکلات این خودرو است که آن را در رده خودروهای ایرانی با پایینترین عملکرد قرار میدهد. تیبا همچنان در رده ماشینهای ایرانی ضعیف و بیکیفیت قرار دارد.
3. ساینا
ساینا در سال 1395 توسط سایپا معرفی شد و به عنوان نسخه بهبودیافتهای از تیبا به بازار آمد. این خودرو بر روی پلتفرم مشابه با تیبا ساخته شده و از همان موتور و سیستم انتقال قدرت بهره میبرد، که نتوانست تحولی در کیفیت این خودرو ایجاد کند.
ساینا با وجود تلاش برای ارائه طراحی بهروزتر، همچنان از مشکلات فنی و کیفیت ساخت پایین رنج میبرد. موتور این خودرو همچنان کمقدرت و ضعیف است و از نظر امکانات رفاهی نیز با استانداردهای روز فاصله دارد. همین مسائل باعث شده ساینا در میان ماشینهای ایرانی ضعیف جای داشته باشد و از جمله ضعیفترین ماشینهای ایرانی شناخته شود.
4. کوییک
کوییک در سال 1397 به عنوان یک نسخه کراس اوور کوچک از ساینا معرفی شد و با هدف رقابت در بازار خودروهای کوچک شهری وارد بازار شد.
پلتفرم کوییک شباهت زیادی به پلتفرم تیبا و ساینا دارد و این موضوع سبب شده تا بسیاری از مشکلات این خودروها به کوییک نیز منتقل شود.
کیفیت پایین مونتاژ و ضعفهای فنی نظیر سیستم تعلیق ضعیف و موتور کمقدرت، از مشکلات کوییک است. این خودرو از لحاظ امکانات داخلی نیز بهبود چندانی نسبت به ساینا نداشته و به عنوان یکی از بدترین ماشینهای ایرانی از نظر قدرت موتور شناخته میشود. کوییک نیز در میان خودروهای ضعیف ایرانی قرار دارد.
5. سایپا 151
سایپا 151 در سال 1392 به عنوان یک نسخه وانت از پراید به بازار معرفی شد و به عنوان خودرویی برای حمل بارهای سبک طراحی شد.
این خودرو بر روی همان پلتفرم پراید ساخته شده است، که به دلیل قدیمی بودن این پلتفرم، بسیاری از مشکلات پراید به سایپا 151 نیز منتقل شده است.
این وانت با وجود هدف کاربردیاش، از مشکلاتی نظیر ضعف در موتور و سیستم ترمز رنج میبرد. عدم ایمنی کافی در حمل بار و همچنین مشکلات فنی متعدد باعث شده که سایپا 151 در دسته خودروهای ایرانی با کمترین امکانات قرار گیرد و یکی از ماشینهای ایرانی ضعیف باشد.
6. ام وی ام 110
ام وی ام 110 که در اصل یک خودروی کوچک چینی از برند چری به نام QQ3 است، در سال 2005 به ایران وارد شد و توسط شرکت مدیران خودرو مونتاژ میشود. این خودرو با هدف جذب مشتریان در بازار خودروهای اقتصادی طراحی شده است، البته پلتفرم کوچک و زیادی کامپکت این خودرو، دستخوش مشکلات فنی شده و نه تنها با بازار ایران تطبیق جالبی پیدا نکرد، بلکه در تصادفات و خسارات فیزیکی کارنامه تاریکی از خود به جا گذاشته است.
موتوری بسیار ضعیف و کمقدرت روی ام وی ام 110 سوار است که باعث میشود در دسته خودروهای ایرانی با ضعیفترین قدرت موتور قرار گیرد. همچنین کیفیت پایین مواد داخلی و سیستمهای الکترونیکی نامناسب باعث خرابیهای مکرر در این خودرو میشود و در میان ماشینهای ایرانی ضعیف قرار میگیرد.
7. نیسان وانت، سابقه دار لیست خودرو های ضعیف ایرانی
نیسان وانت یکی از قدیمیترین خودروهای تولید داخل است که در دهه 1340 توسط شرکت زامیاد در ایران تولید شد. این خودرو که با نام “نیسان آبی” شناخته میشود، همچنان در خطوط تولید حضور دارد. نیسان وانت بر روی پلتفرم قدیمی و سنتی وانتهای دهه 1960 ساخته شده است که این پلتفرم به هیچ وجه با استانداردهای مدرن همخوانی ندارد.
این خودرو با وجود محبوبیت در میان مشاغل مختلف، از مشکلات بسیاری مانند مصرف سوخت بالا، استهلاک شدید و خرابیهای مکرر در موتور و سیستم تعلیق برخوردار است. نیسان وانت به دلیل عدم ایمنی و ضعفهای فنی در دسته بدترین خودروهای ایرانی از نظر کیفیت قرار دارد و یکی از ضعیفترین ماشینهای ایرانی است.
8. پژو پارس
پژو پارس که در سال 1379 به عنوان نسخهای لوکستر از پژو 405 وارد بازار شد، یکی از پرفروشترین خودروهای ایرانخودرو است. این خودرو بر اساس پلتفرم پژو 405 طراحی شده، اما با تغییراتی در بدنه و داخلی به عنوان خودرویی لوکس به بازار عرضه گردید و همچنان طرفداران خودش را دارد.
پژو پارس از مشکلاتی مانند مصرف بالای سوخت، خرابیهای مکرر در موتور و سیستم الکترونیکی رنج میبرد. این خودرو با وجود ظاهر نسبتاً جذاب، در دسته ماشینهای ایرانی با مشکلات فنی زیاد قرار گرفته است. گرچه بسیاری از هم وطنان، با ریمپ و تیونینگ سعی در احیای پرفورمنس و ارتقای آن دارند که هزینه سنگینی روی دست مالک خواهد گذاشت. عملکرد ضعیف موتور و ضعف در کیفیت قطعات باعث شده که پژو پارس به یکی از ضعیفترین ماشینهای ایرانی تبدیل شود.
سخن آخر
در نهایت، با وجود تلاشهای فراوانی که برخی افراد برای تیونینگ و بهبود عملکرد خودروهای ضعیف ایرانی انجام میدهند، بسیاری از این خودروها همچنان به دلیل مشکلات بنیادی خود، همان کیفیت پایین سابق را دارند و نمیتوانند نیازهای یک رانندگی مطمئن و با کیفیت را برآورده کنند. مشکلات فنی، ایمنی پایین و دوام کم این خودروها، حتی با تغییرات جزئی، تغییری اساسی در تجربه رانندگی شما ایجاد نخواهد کرد.
به جای تحمل مشکلات همیشگی این خودروها، انتخاب هوشمندانهتری پیش روی شماست. با اجاره خودروهای باکیفیت، ایمن و قدرتمند از سپریس، میتوانید تجربهای متفاوت و لذتبخش از رانندگی داشته باشید. سپریس با ارائه خودروهایی با بهترین شرایط و قیمتهای مناسب، همراه با بیمه کامل و شرایط پرداخت انعطافپذیر، گزینهای مناسب برای رانندگی بدون دغدغه و با اعتماد کامل است.
آخی بدبختا کجاتون میسوزه سمندتون شاتون میزنه
پژو پارسو میارین تو لیست